#

Γιατί να φτιάξω ιστοσελίδα;

Υπάρχουν διαφορετικά είδη δικτυακών τόπων που έχουν διαφορετικούς στόχους ανάλογα με το το κοινό στο οποίο απευθύνονται . Ορισμένοι δικτυακοί τόποι είναι προσανατολισμένοι προς την πώληση προϊόντων και άλλες ιστοσελίδες είναι προσανατολισμένες προς την παροχή πρακτικών πληροφοριών, ενώ άλλες είναι απλώς για διασκέδαση. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα διάφορα είδη των δικτυακών τόπων που υπάρχουν.

Ο σκοπός της ενημέρωσης / Ιστοσελίδες Πληροφόρησης

#Ο σκοπός μιας ιστοσελίδας με σκοπό την πληροφόρηση, είναι να μεταφέρει συγκεκριμένες, χρήσιμες πληροφορίες σε ένα συγκεκριμένο χρήστη / κοινό, έτσι ώστε ο αναγνώστης να μαθαίνει κάτι καινούργιο ή να κατανοεί ένα θέμα καλύτερα. Αυτές οι ιστοσελίδες προσανατολίζονται γύρω απο πληροφορίες και ενέργειες και μπορεί να περιέχουν «πώς μπορώ να φτιάξω αυτό», συμβουλές και κόλπα, να βοηθήσουν σε μια επισκευή, να καθοδηγήσουν, να περιέχουν πληροφορίες υποστήριξης, κατευθύνσεις, οδηγίες, κ.λπ.

Ο σκοπός της ιστοσελίδας ψυχαγωγικού χαρακτήρα

#Οι ιστοσελίδες αυτές έχουν σκοπό ενημέρωσης και πληροφοριών ψυχαγωγικού χαρακτήρα . Online περιοδικά, κουτσομπολιά , ειδήσεις, αθλητική κάλυψη, ταινίες, τέχνες, χιουμοριστικές ειδήσεις κλπ. Αυτές οι ιστοσελίδες έχουν σχεδιαστεί για να είναι εύκολες στην πλοήγηση και ενημερώνονται συχνά, προκειμένου να προτρέπουν τους χρήστες να επιστρέφουν για περισσότερες ενημερώσεις. Μπορούν να γίνουν πιο ελκυστικές χρησιμοποιώντας δυναμικό περιεχόμενο, όπως βίντεο, podcasts, παρουσιάσεις, κ.λπ.

logo title

Απο το 2000 δημιουργούμε Εξειδικευμένες Εφαρμογές Γραφείου, αναλαμβάνοντας παράλληλα την πλήρη Διαφημιστική προβολή με σκοπό την εμπορική ανάπτυξη των επιχειρήσεων πελατών μας.
Ειδικευόμαστε στο διαδικτυακό μάρκετινγκ

Η έδρα μας

Hosting - Dedicated Servers